Privatekonomi

Höstbudgeten

Budgeten på allas läppar – hur slår den och mot vem? Vad betyder den för hushållen? Vem tjänar mest? Jag tänkte inte fördjupa mig i dessa politiska slagträn utan bara konstatera en positiv sak för oss som försöker leva ett trevligt men ändock sparsamt liv: det blir gratis inträde till flertalet statliga museer! Jag älskar att gå på museer och till min stora glädje har min äldsta unge faktiskt anammat detta intresse, varför vi flera gånger har gått på olika museer och ofta av historisk karaktär. Det blir dock en slant för entré till detta när man går två vuxna (barnen är ofta gratis), ofta är det över 100 kr per person. Med den nya gratis-reformen så kommer jag definitivt att utöva denna hobby betydligt oftare!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s