Allmänt · Hållbar livsstil

Att rensa ut saker – resultatet!

Det har så blivit dags för balansräkning av saker in och ut (läs om utmaningen här). Jag tänker inte tråka ut er med en komplett lista, men jag börjar med att säga att det var knepigare än jag trodde. Faktiskt. Vissa typer av prylar fanns i sådant överflöd så att det var lätt att rensa – eller vad sägs om 50 barnböcker ut? Helt galet. Några barnkläder som minstingen har vuxit ur passades vidare. Även köket fick sig en omgång till och vi valde bort några vinglas som aldrig används, några muggar som var omaka och några ytterligare redskap som fick finna en ny ägare på närmsta andrahandsaffär. Efter att ha läst fru Minimalists inlägg om att rensa bland galgarna i garderoben så fick alla plast- och stålgalgar ryka. Jag behöll endast galgar av fint trä – och dessa räckte mer än väl till. Slutligen var det några saker som gick sönder i flytten – en vas, ett blombord och någon ram. Av målet på 250 prylar minus i balansräkningen så landade resultatet så slutligen på 226. Hur var det en känd politiker skrev – stolt men inte nöjd?

Annonser

3 thoughts on “Att rensa ut saker – resultatet!

  1. Du får göra som en politiker och trixa lite med siffrorna. Kan du inte ta isär galgarna och räkna som två för att nå målet:-) Skämt å sido så var det riktigt bra jobbat!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s