Allmänt

100 inlägg och en läsarfråga

Igår var det jubileum – det hundrade inlägget publicerades här på denna blogg!

Så otroligt kul det är att ha en sådan möjlighet att skriva om saker som man bryr sig om, och i gengäld få kloka råd, feed-back och dialog med andra smarta personer med liknande intressen.

Något annat som också glädjer mig oändligt är att ni hela tiden blir fler och fler! Fler som följer och fler som läser. Jag tänkte därför, för första gången, rikta en fråga direkt till alla er som läser och jag hoppas innerligt att också ni som inte brukar kommentera bara denna gången tar bladet från munnen och berättar vad ni vill läsa om!

Jag vill hemskt gärna veta, så att vi kan fortsätta att utvecklas och trivas i varandras sällskap också lång tid framöver.

Återigen, tack till er som gör den här bloggen värd att skriva!

Och glöm inte att ge din åsikt i kommentarsfältet nedan 🙂 – vilka frågor, teman och typ av inlägg skulle du helst vilja läsa mer av?

Annonser

16 thoughts on “100 inlägg och en läsarfråga

 1. Grattis på 100 inläggsdagen! Jag tycker att de filosofiska funderingarna kring olika frågor är de mest spännande. ”Varför gör vi som vi gör”, ”vad är skillnaden mellan att vara sparsam och att vara snål”. ”Vanor och ovanor”. Tycker att du gör ett jättebra jobb och att du har hittat en egen ton och plats i bloggdjungeln:-)

  Gilla

 2. Jag skulle vilja läsa mer om/diskutera möjligheterna att inte bara spara och investera sina i konster utan att även öka dessa. Extra arbeten, investeringar i fastigheter, försäljning av ägodelar etc.

  Gilla

 3. Lat som jag är gillar jag tips om enkelhet i vardagen 😀
  T ex kylskåpstipset med en hylla för varor som måste förbrukas, hur ni löst hämtning lämning på dagis och liknande.

  Gilla

 4. Jag gillar oxå tips på hur man får familjeekonomin att fungera bra. Det finns ju vissa ” självklara ” tips så som matsedel . Men jag tänker andra ” beteendeförändringar”. Läste om ditt tips att spara och hålla igen från lön och en vecka efter. Sånt gillar jag! De ovanliga tipsen, andra sätt att tänka på.

  Gilla

 5. Har precis hittat din blogg så jag har ej läst allt du skrivit….
  Vill läsa o få tips av dig o dina läsare om tufft sparande/snåltips typ sluta tvätta håret m schampo o köra WO metoden ( water only), klippa håret själv, sluta använda kontokort, ej ha mobil utan bara hemmatele osv. Lite så man får tänka till o kanske testa lite olika vägarna att spara pengar!
  Läser även gärna om rensning hemma o frivillig enkelhet!
  Är sugen på att testa mig själv hur mycket jag kan spara om jag verkligen vill…funderar på att flytta till superliten men billig etta o spara så mycket det går i några år….betala av alla studielånen! 🙂

  Kram Emma

  Gilla

  1. Välkommen hit! Du låter verkligen pepp på en enklare livsstil och hårdspar, skoj att höra! Det är kul att ompröva sig själv då och då, ta reda på vad som är nödvändigt och vad man kan undvara. Tack för din synpunkt!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s