Om bloggerskan

Jag som bloggar under Ett fattigt landskap heter Anna. Heltidsjobbande och boende i utkanten av Stockholm med sambo och två barn så snurrar tankarna ständigt kring vad som är viktigt i livet – och hur man prioriterar bäst. Jag startade Ett fattigt landskap för att ge mig själv en omild spark i baken till att börja leva det liv jag vill, istället för att bara tänka på att göra det. Och vad är då det för ett liv? Det är ett liv där jag har mer pengar över och hittar genuin glädje istället för kortvarig konsumtionslycka, och där jag har fyllt min tid med meningsfulla och roliga aktiviteter, vare sig det handlar om semesterplaner eller att testa nya recept.

Frågor? Kontakta mig på ettfattigtlandskap@gmail.com

8 thoughts on “Om bloggerskan

  1. Hej!

    Jag har precis läst igenom din blogg och vill bara skriva att jag tycker den är väldigt bra. Vi har samma syn på väldigt mycket här i livet, skillnaden är att dina tankar är nedskrivna och mina finns än så länge bara i mitt huvud (måste bli ändring på det). Jag kommer definitivt att fortsätta att läsa din blogg..

    Gilla

  2. Din blogg är fantastisk!! Har de senaste två dagarna läst igenom alla dina inlägg och känner igen mig i så många av dina funderingar och värderingar. Är helt såld, tack! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s